Events

Black Boned Lucy koncert

Vi elsker events, vi afholder jævnligt koncerter, vi har musik quiz og pub quiz og standup comedy.
Vi har ølsmagninger, hvor vi smager på 5 gode øl og høre historie omkring de forskellige øl og stilarter.
Her på billede er det Black Boned Lucy, vores helt lokale Musicon rock band, som vi i øvrigt har brygget en øl til og sammen med. En black IPA.
Hold øje med vores facebook side under events.

 
ølsmagning


Er I en større gruppe, så kan en organiseret smagning hos vores mikrobryggeri også være en mulighed. Smag 5x15 cl af Musicon Mikrobryggeris egne øl, og få fortællingen om hver øl fra en af vores eksperter. Samtidig hører I også om Musicon Mikrobryggeris planer og ambitioner. Såfremt brygplanen tillader det, så vil der også være en rundvisning i produktionen. Har du spørgsmål om tilgængelighed, specielle ønsker eller andet, så skriv til os på info@musiconmikrobryggeri.dk

Hele begivenheden tager omtrent 1-1,5 time. Minimum 10 deltagere. Prisen på dette arrangement er 250,- pr person. Kontakt os, så finder vi en løsning fyldt med dejlig øl.
Vi holder også større fester og lægger lokaler til, hvis du ønsker at din fest skal være noget helt særligt. Kontakt os, så finder vi en løsning, hvor din fødselsdag/polterabend/team-dag/dametur bliver løftet til nye højder med unikke specialøl fra vores tanke.
Vores køkken leverer alt fra 3-retters menuer til sandwich. Såfremt du har specielle ønsker eller kommer med et større selskab, så kontakt os i forvejen, så alle får præcis det, de ønsker sig.